Riskbaserat förbättringsarbete – frukostseminarie

Riskbaserat förbättringsarbete

Frukostseminarie

På torsdag 31/1-19 håller vi ett frukostseminarium om fördelarna med att föra ett riskbaserat förbättringsarbete. Att utgå ifrån sina verksamhetsrisker för att prioritera styrningen är en av nyheterna i de uppdaterade standarderna för ledningssystem. Ett år efter att alla företag ska ha gått över till den nya versionen har Kvalitetsmagasinet frågat sina läsare om vad som skapat mest nytta. Hela 64% av de 355 tillfrågade anser att riskbaserat arbetssätt ger stor nytta.

Att gå från riskidentifiering till verklig förbättring i verksamheten behöver inte vara så komplicerat. Under det här frukostseminariet kommer vi att titta på hur man kan analysera en enskild process eller funktion och sedan gå vidare till en mer robust styrning. Ni kommer att få ta del av hur Anticimex, utifrån ett riskbaserat tänkande, förbättrade processen för kundservice för att kunna hantera den extrema belastning som t ex en "getingsommar" innebär.

Talare:
Karin Hanses, Sustema
Britta Kronekvist, CIO på Anticimex

Seminariet är fullsatt och anmälan är stängd, men är du intresserad av ett återkommande event kan du skriva upp dig på intresselistan här så får du en personlig inbjudan nästa gång det är dags.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *