Sustema välkomnar 2 nya konsulter!

Sustema välkomnar 2 nya konsulter!

AnnaLena Troedsson

Jag heter AnnaLena Troedsson. Jordens miljö- och klimatfrågor är extremt viktiga för alla människor, även om inte alla erkänner eller förstår det. Utan en hållbar och frisk jord, kan ingenting finnas. Därför tänker även jag dra mitt strå till stacken och arbeta med miljöfrågor. Mitt jobb blir att hjälpa företag på olika sätt att fokusera på att integrera miljöarbetet i sina verksamheter. En win-win situation för alla! Världen blir friskare och företagen tjänar på det.

Som en extra bonus har jag fått medarbetare som spelar i en klass för sig själva. Kompetenta, empatiska och trevliga människor, som klarar av att gå utan för gängse tankeramar. Dessa slags personer behövs i en värld som denna och jag är tacksam över att få jobba med dem!

Joel Wickström

Jag heter Joel Wickström växte upp i Stockholms skärgård på Ingarö. Jag bestämde sig tidigt för att världen utanför Sverige var intressant och har därför besökt de flesta världsdelarna med min ryggsäck.

Hemmavid spenderar jag tiden ute i naturen med en kajak eller golfklubba, gärna tillsammans med vänner. Som nyutexaminerad miljökommunikatör och med tidigare erfarenhet i ryggen av att granska och implementera miljöledningssystemet ISO 14001 vill jag nu omsätta min teoretiska och yrkesmässiga kunskap i praktiken och hjälpa företag att bli mer hållbara.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *