Diplomeringsmingel

pexels-aleksmagnusson-3071473

Vi på Sustema försöker alltid att skapa mervärde för våra kunder! Därför kommer vi under hösten att arrangera ett mingel-event specifikt för våra kunder som är diplomerade enligt SUSAs standarder i Svensk Miljöbas (SMB), Svensk Kvalitetsbas (SKB) eller Systematiskt hållbarhetsarbete (SHA). Diplomeringsminglet passar även de kunder som är intresserade av att implementera ledningssystem enligt någon av dessa standarder och vill lära sig mer.

Syftet med eventet är att få möjlighet att be om tips och tricks av andra verksamheter som är där och öka kunskapsutbytet mellan varandra! Självklart är även Sustemas egna konsulter på plats om man vill passa på att ställa någon fråga eller bolla idéer. Vi kommer även att hålla en kort presentation om SUSAs nyaste standard för systematiskt hållbarhetsarbete (SHA) och kommande regelverk från EU och vad de kan innebära för er verksamhet (ex CSRD, CSDDD, Green Claims etc). Hoppas vi ses!

  • Tid & Datum:
    19 november 2024 kl 16-18
  • Plats:
    Sustemas kontor på Stora Nygatan 45, Gamla Stan, Stockholm
  • Kostnad:
    Diplomeringsminglet är helt kostnadsfritt!
    Men var noga med att avboka i tid om ni inte kan komma, så vi kan göra plats för andra samt slipper slänga mat.

Kontakt:
Har man frågor eller funderingar gällande diplomeringsminglet går det fint att kontakta Malin.Thorslund@sustema.se

Vad är Sustainable Standards (SUSA)?

SUSA erbjuder standarder för miljöledning, kvalitetsledning och systematiskt hållbarhetsarbete som har utvecklats utifrån verksamheters behov att kunna visa upp ett kvalitetssäkrat och verifierat ledningssystem för miljö, kvalitet och hållbarhet. Standarderna bygger på grundläggande principer för ledningssystem, för att kunna möta verksamheters behov att systematiskt arbeta med förbättringar.