Grundläggande miljökunskap

pexels-baurzhan-kadylzhanov-394545

För att inlärning ska vara effektiv måste den vara lustfylld. Annars går den inte på djupet utan sitter bara på ytan och nöts snabbt bort. Vår ambition är att våra utbildningar ska ge en så djupgående upplevelse och insikt att deltagarna långt efter utbildningen ska känna att det behandlade ämnet både är meningsfullt och roligt.

Utbildningen i grundläggande miljökunskap belyser dagens miljöproblem och hur vi gemensamt kan bidra till att hitta lösningar. Syftet är att skapa en gemensam värdegrund hos medarbetarna och ge inspiration i verksamhetens miljöarbete. Utbildningen är obligatorisk för alla medarbetare på organisationer som är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas men lämpar sig även väl för företag som vill utveckla sitt miljö- och hållbarhetsarbete.

 • Datum & tid:
  13 maj kl 13:00-16:00.
 • Plats:
  Utbildningen kommer att hållas i Sustemas egna lokaler i Gamla stan på Stora Nygatan 45, Stockholm.
 • Kostnad:
  1900 kr/person
 • Anmälan:
  För att anmäla dig eller dina kollegor till utbildningen, kontakta Ellinor enligt uppgifterna till höger.

Utbildningens talare

Utbildningen hålls av Ellinor Avsan, hon är biolog med en magisterexamen från Stockholms Universitet med inriktning mot systemekologi, kemi och miljöjuridik. Hon har över 20 års erfarenhet av arbete som rådgivare, utbildare och revisor inom miljödiplomering, hållbar utveckling och ledningssystem.

Ellinor
Ellinor Avsan
Rådgivare hållbart företagande
076 - 050 11 91