Hållbar utveckling och hållbart företagande

pexels-singkham-178541-1108572

Sustemas utbildning i hållbar utveckling och hållbart företagande ger en grundläggande introduktion till hållbarhet och hur företag kan anpassa sig till dagens ökade krav och förväntningar. Utbildningen är utformad för att hjälpa företag som är nya inom området att förstå de globala hållbarhetsutmaningarna och FNs globala mål, samt ge tips på strategiska verktyg för att integrera hållbarhet i verksamheten.

Denna utbildning är en perfekt startpunkt för att komma igång med hållbarhetsarbetet och ger konkreta tips för både företag och privatpersoner som vill göra hållbara val i vardagen. För den som vill ta nästa steg erbjuder vi även möjligheten att implementera SUSAs standard för strategiskt hållbarhetsarbete, vilket gör att ni kan skräddarsy ert hållbarhetsarbete efter era specifika behov.

  • Datum & tid:
    26 november kl 13:00-16:00.
  • Plats:
    Utbildningen kommer att hållas i Sustemas egna lokaler i Gamla stan på Stora Nygatan 45, Stockholm.
  • Kostnad:
    2000 kr/person
  • Anmälan:
    För att anmäla dig eller dina kollegor till utbildningen, kontakta Malin enligt uppgifterna till höger.

Utbildningens talare

Malin är en hållbarhetskonsult med en masterexamen i miljövetenskap med inriktning kommunikation och politik. Hon har erfarenhet av att skapa strategier för hållbart företagande och är en skicklig utbildare inom hållbarhetsområdet.

WhatsApp Image 2024-06-25 at 09.26.42
Malin Thorslund
Rådgivare hållbart företagande
0702685541