Om Sustema

Vår vision

Sustema är en konsultgrupp som hjälper våra kunder inom hållbar utveckling. Vi vill inspirera våra kunder och samarbetspartners att strukturera och effektivisera sitt hållbarhetsarbete. Vår strävan är att alltid hitta praktiska och kundanpassade lösningar som bidrar till organisationers förbättringsarbete.

Vi är ett gäng värdeskapande problemlösare som med vår mångåriga erfarenhet kan erbjuda ett brett utbud av tjänster. Vi brinner för att skapa effektiva ledningssystem och utveckla våra kunder strategiskt inom hållbarhet, miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Gruppbild 2

Vi är Sustema

Jobba hos oss?

Är du nyfiken på något nytt och vill kombinera friheten i att vara egen samtidigt som du befinner dig i ett sammanhang med kollegor får du gärna kontakta oss. Vi är alltid på jakt efter nya kollegor som kan leda egna projekt, arbeta självständigt såväl som i team med andra. Sustemas konsulter har en bred kompetens inom områdena miljö, arbetsmiljö, kvalité och hållbart företagande.

Vi är miljö- och kvalitetscertifierade

Vi är certifierade enligt ISO 14001:2015 och 9001:2015. Vi är engagerade i utvecklingen av standarder som hjälper verksamheter att förenkla sitt hållbarhetsarbete.

Våra partners

SIMPLI_MANAGE_logo

SIMPLI Software

Levererar IT-stöd som ger verktyg för ledning, avvikelser och ärendehantering, förbättringsarbete, projektstyrning och dokumenthantering. SIMPLI software är IT-stöd utvecklat i SharePoint och kompatibelt med Office 365. IT-stöden är flexibla och användarvänliga, utvecklade med 10 års erfarenhet från den Norska marknaden. Sustema är SIMPLIs partner i Sverige och har arbetat med dessa system sen 2008.

LAGPUNKTEN

Lagpunkten bevakar EU-lagstiftning, svenska lagar, förordningar och föreskrifter. Utgå från en av våra branschanpassade laglistor eller skapa din egen. Du kan göra efterlevnadskontroll och få löpande uppdateringar på e-post. Självklart kan laglista och lagkrav anpassas till din verksamhet. Sustema rekommenderar och arbetar med lagpunkten som ett stöd i våra projekt.
Skärmavbild 2020-09-03 kl. 15.48.56

BIMCOM

BIMCOM är ett community för Bid Managers och företag som vill vinna offentliga upphandlingar. BIMCOM hjälper dig genom hela affären för ett vinnande anbud. Här erbjuds en verktygslåda med mallar, standardtexter, tips, råd och mycket mer. Sustema rekommenderar BIMCOM för hjälp med offentlig upphandling.
ZM_Logo_Colour

ZEROMISSION

ZeroMission tar fram klimatstrategier, klimatberäknar verksamhetens totala utsläpp och erbjuder klimatkompensation i högkvalitativa energi- och skogsprojekt. Klimatkompensationen är certifierad enligt globala standarder och bidrar till både social och miljömässig utveckling i enlighet med FN:s globala hållbarhetsmål.
UWe-Logo-payoff

U&WE

U&We är en konsultbyrå med ett brett fokus på alla aspekter av hållbarhet. U&We arbetar bland annat med hållbarhetsredovisning, nätverket Hållbara Restauranger, hjälper verksamheter att ta fram strategier och kartlägger miljöpåverkan och klimatutsläpp tillsammans med systerbolaget ZeroMission.