Sustema firar 10 år!

Sustema på Shamrock_gråfärg_02

Nyhet

8 oktober 2019

Sustema firar i år ett 10 år som hållbarhetsrådgivare. Vi firade genom att göra det många av oss på Sustema gillar bäst – att vara på sjön! Det blev en heldag ombord på det tvåmastade skeppet Shamrock. En dag för alla sinnen: en stor känsla av gemenskap genom samarbetet ombord, intressanta och engagerande samtal och med Stockholm från sin vackraste sensommar-sida.

Johan Dolva Törnberg, en av Sustemas grundare och VD, säger att “Det är fantastiskt att få fira 10 år med Sustema. Det är så kul att få se Sustema växa och bli starkare i en tid när hållbarhetsfrågorna tar ännu mer plats och där det inte råder några tvivel om att det behövs ännu fler och ännu kraftigare åtgärder för att nå nationella och globala mål.”

Karin Hanses, senior rådgivare för hållbart företagande, menar att firandet innebär att Sustema klarat av de första åren och etablerat sig på marknaden. “Det ser vi ju inte minst om vi tittar på vår stora och trogna kundbas som ser oss som en bra partner för sitt systematiska förbättringsarbete.” Mikael Kihlblom, rådgivare hos Sustema sedan 6 år tillbaka, njöt av att ett avslappnat sätt att få umgås med vänner, kontakter och samarbetspartners.

Vi ser fram emot ytterligare 10 spännande år och hoppas på ett växande intresse och engagemang för att systematiskt arbeta med hållbarhet hos våra etablerade och kommande kunder.

 

..