Sustema välkomnar ytterligare en praktikant – Välkommen Josephine Stevens!

21B7B6FB-A701-40E5-BE7B-FB26BC0D5207

Nyhet

14 oktober 2022

Nu har vi den stora glädjen att berätta att Sustema välkomnar ytterligare en praktikant, välkommen Josephine Stevens!

 

Hej Josephine! Berätta lite kort om dig själv och din bakgrund?

– ​Jag bor med min man och två döttrar i Fredhäll på Kungsholmen. Fritiden ägnas åt att gå på museum, konserter eller träffa vänner, gärna över en middag. Jag har ett stort intresse för återbruk och second hand och sommarmånaderna hittar man mig ofta på någon loppis. Efter att ha arbetat nästan 15 år med inköp och produktutveckling i modebranschen så följde jag mitt hjärta och började läsa en påbyggnadsutbildning inom hållbarhet vid Stockholms Internationella Handelsskola.

Varför valde du att söka praktik hos Sustema?

– Jag lockades av möjligheten att få handledning av erfarna konsulter med bred bakgrund inom miljö, arbetsmiljö, kvalité och hållbart företagande. Möjligheten att få involveras i olika uppdrag efter intresse och tidigare erfarenheter bidrog även det till att valet föll på Sustema. Att dom dessutom verkar vara ett härligt gäng, är såklart också en bonus!

Vad ser du fram emot under din praktik?

– Jag ser fram emot en innehållsrik höst där jag får sätta mina teoretiska kunskaper på prov men även att få en inblick i konsultvärlden. Jag ser även fram emot att få insyn i olika branscher samt i kundernas behov och att samla på mig en massa nya erfarenheter.


Varmt välkommen Josephine, vi är så glada att du är här och ser fram emot en givande tid tillsammans!