Jobba hos oss

Hos Sustema erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera friheten av att arbeta självständigt med fördelarna av att vara en del av ett starkt och engagerat team.  Våra värdeord är:

  • Alltid leverera effektiva och affärsmässiga lösningar för hållbar utveckling hos våra kunder
  • Alltid stödja och motivera varandra och våra intressenter
  • Alltid följa upp våra interna och externa åtaganden
  • Alltid förbättra såväl vårt eget som våra kunders hållbarhetsarbete
  • Ha riktigt kul, motivera varandra och skapa en stimulerande miljö

Bli en del av Sustema!

Vi söker ständigt efter nya talanger som kan leda egna projekt och arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad av att bli en del av Sustema? Tveka inte på att höra av dig!

Att vara en del av Sustema skapar trygghet både för mig och för mina kunder. Jag vet att jag kan få hjälp och stöd kompetensmässigt av mina kollegor och mina kunder vet att det finns mer resurser om min kapacitet inte skulle räcka till.
FF542B1D-64B2-4161-991F-48294985C4F7
Karin Hanses
Jag började som praktikant på Sustema och blev superglad när jag fick erbjudande om att stanna kvar! Det är en plats som uppmuntrar till utveckling och samarbete, och det finns en genuin vilja att hjälpa varandra i våra olika leveranser.
Bild Malin Thorslund
Malin Thorslund
Nu är det sju år sen jag blev en del Sustema och alla mina förhoppningar har överträffats! Jag har fått fler och mer relevanta uppdrag; kunniga kollegor som både hjälper och utmanar; en mer gedigen kunskap om hållbarhetsfrågorna och en bättre förmåga att hjälpa kunder med större uppdrag Utöver allt ovan har jag lärt känna människor som alla drivs av en genuin vilja att göra världen till en bättre plats och där lönsamhet är viktigt men inte det viktigaste.
005DE500-8F50-4713-BFAB-343DCF7A1B4D
Lennart Gidlöf