Malin ThorslundRådgivare hållbart företagande

WhatsApp Image 2024-06-25 at 09.26.42
Exempel på uppdrag
  • Implementering av miljöledningssystem
  • Framtagning av vägledningsmaterial för implementering av ledningssystem
  • Framtagning av webbutbildningar inom hållbart företagande
  • Utbildningar i hållbarhet och miljö

Malin inledde sin karriär på Sustema som praktikant, men hennes engagemang gjorde att hon snabbt blev en värdefull del av Sustemas team.

Hon har en stark akademisk bakgrund med en kandidatexamen i utvecklingsstudier, där hon belönades med priset “Hållbar Uppsats 2022” för sin C-uppsats av Södertörns Högskola. Hon har även studerat ledningsvetenskap i kris vid Försvarshögskolan och internationella relationer vid Stockholms Universitet. Nyligen har hon avslutat sin masterexamen i miljövetenskap med inriktning mot kommunikation och politik. Där fokuserade hennes examensarbete på EU nya direktiv om gröna påståenden och hur begränsningar i kommunikationen kan påverka svenska små och medelstora företags motivation att engagera sig i hållbarhetsinitiativ.

Malin är en passande konsult inom hållbarhetsanalyser, hållbarhetskommunikation, projektledning, ledningssystem för miljö och hållbarhet samt som inhyrd resurs för kontinuerligt stöd i hållbarhetsarbetet. Hon brinner särskilt för att hålla utbildningar inom hållbarhetsområdet och sprida sin kunskap vidare till andra.

På fritiden spenderar Malin gärna tid med familj, vänner och djur, särskilt hundar. Hon gillar också att leta efter gamla möbler i andrahandsbutiker, som med lite omsorg kan få nytt liv.

contact details

Social Profiles